Shugo Chara

Shugo Chara
●   Numar episoade -   51
●   Durata episod    -   25 minute
●   Anul realizarii   -   2007-2008
●   Genuri             -   Comedie, Drama, Magie, Romantic, Supranatural

Titlu alternativ "My Guardian Characters", si original in japoneza: しゅごキャラ
Personajul principal din Shugo Chara este o fata pe nume Amu Hinamori, care tocmai se transferase la scoala Seiyo. Majoritatea colegilor din acea scoala o cred o fata cu o familie model, geniala, super, dar si rebela si de temut. Totusi, acestea sunt doar zvonuri din cauza caracterului ei nesigur, ce adesea e interpretat gresit. In realitate Amu este o fire timida ce isi doreste sa se schimbe pentru a arata adevarata sa personalitate.
Desi este indoielnica in privinta existentei ingerilor, intr-o seara se roaga sa aibe putere, vointa si curaj de a se schimba, iar dimineata se trezeste cu trei oua in pat, de culori: rosu, albastru si verde. La inceput se alarmeaza, apoi isi da seama ca acestea au aparut prin dorinta de a se schimba, si le ia la scoala.
Din aceste oua vor iesi treptat, unul cate unul, trei ingerasi gardieni: Ran, Miki si Su; care-i vor da puteri supranaturale, o vor ajuta sa-si implineasca visul, sa descopere cine e cu adevarat si care este scopul ei in viata.
In paralel, Shugo Chara este o poveste despre sufletele curate, unde fiecare copil are un ou in inima (sufletul) lui, care la inceput e nevazut si contine puterea propriului eu din visele (idealurile) fiecaruia. Hinamori Amu devina parte dintr-un grup numit Gardieni; ei protejeaza aceste oua de a nu deveni oua-x, oua pline de resentimente si frustari ce creaza necazuri copiilor. Misiunea lui Amu e de a gasi si restaura ouale-x la starea lor originala, curata. Va reusi acesta cu ajutorul celor trei ingerasi, care-i dau abilitati deosebite pentru a putea face fata misterioasei organizatii Easter, ce are ca scop sa gaseasca un ou deosebit, numit Embryo, si pentru asta se folosesc de oua-x.

Povestea continua intr-o a doua serie, intitulata Shugo Chara!! Doki.

Melodie anime: Shugo Chara opening song - buono! - kokoro no tamago


Imagini anime - Shugo Chara

Shugo Chara 1Shugo Chara 2Shugo Chara 3Shugo Chara 4Shugo Chara 5Shugo Chara 6Shugo Chara 7Shugo Chara 8Shugo Chara 9
Shugo Chara

Last accessed pages

  1. Bubbles3 (52464)
  2. Butterfly Kyodai (23238)
  3. Paris Jewelry Shop (3802)
  4. Cut the Rope: Time Travel (25)
  5. Jolly Jong Journey (577)

Popular pages this month

  1. Bubbles3 (60)
  2. Backgammon (27)
  3. Atlantis Quest (20)
  4. Butterfly Kyodai (20)
  5. Jocuri Zuma (19)