Inuyasha The Final Act

Inuyasha The Final Act
●   Numar episoade -   26
●   Durata episod    -   25 minute
●   Anul realizarii   -   2009-2010
●   Genuri             -   Actiune, Comedie, Fantastic, Romantic

Inuyasha: The Final Act, in japoneza: Inuyasha Kanketsu-hen ( 犬夜叉 完結編 ) este ultima parte din anime-ul Inuyasha, aparuta dupa o pauza de 5 ani.
Pe scurt din prima serie, povestea este despre o fata pe nume Kagome, care la varsta de 15 ani, atrasa de o perla magica, calatoreste in trecut, in epoca feudala. O perioada fantastica in care oamenii erau adesea atacati de monstri. Ajunsa in acea epoca, Kagome va descoperi treptat legatura ei cu perla magica (un Giuvaerul Sacru) si acea lume. Va afla ca este reincarnarea unei preotese, Kikyo, din acel timp si multi monstri, vrajitori si oameni avizi de putere sunt in cautarea acelei perle. Printre ei este si un semi-demon, numit Inuyasha, care dorea Giuvaerul Sacru ca sa devina un demon deplin. Treptat, intre Kagome si Inuyasha se va lega o relatie stransa de prietenie, Kagome va calatori adesea intre perioadele de timp din lumea moderna si cea feudala pentru a recupera fragmentele din perla care a fost sparta, fiind protejata de Inuyasha si alti prieteni.
Aceasta a doua serie continua aventurile lui Inuyasha si Kagome, alaturi de prietenii lor: Miroku, Sango, Shippou si Kirara; care sunt pe drumul final spre a pune un sfarsit lui Naraku si tot haosului pe care-l provoaca. Se vor confrunta cu noi pericole si situatii care le vor pune la incercare prietenia si iubirea dintre ei, iar cu intelepciune si daruire de sine vor reusi sa le depaseasca cu succes.

Melodie anime: Inuyasha the Final Act - opening - Do as Infinity - kimi ga inai mirai


Imagini anime - Inuyasha The Final Act

Inuyasha The Final Act 1Inuyasha The Final Act 2Inuyasha The Final Act 3Inuyasha The Final Act 4Inuyasha The Final Act 5Inuyasha The Final Act 6Inuyasha The Final Act 7Inuyasha The Final Act 8Inuyasha The Final Act 9
Inuyasha The Final Act

Last accessed pages

  1. Backgammon (18418)
  2. Jocuri Strategie (2944)
  3. Paris Jewelry Shop (3672)
  4. Bubbles3 (51355)
  5. Koutack (72)

Popular pages this month

  1. Bubbles3 (179)
  2. Backgammon (78)
  3. Jocuri Mahjong (73)
  4. Butterfly Kyodai (61)
  5. Mahjong1 (42)